Αρχική Σελίδα

Guangzhou Xeumior Electronic Co., Ltd Γύρος εργοστασίων

 • Γραμμή Παραγωγής

  Η ηλεκτρονική Co. xeumior Guangzhou, ΕΠΕ έχει τις πλήρεις γραμμές παραγωγής, συμπεριλαμβανομένης της συνέλευσης, της δοκιμής, της γήρανσης, της συσκευασίας, κ.λπ.

  Από την αρχή στην παράδοση, ελέγχουμε αυστηρά κάθε γραμμή παραγωγής για να σιγουρευτούμε την καλή ποιότητα και τη σταθερή μηχανή για να ικανοποιήσουμε τους πελάτες μας.

  Καλωσορίστε για να επισκεφτείτε το εργοστάσιό μας!

   

  Guangzhou Xeumior Electronic Co., LtdGuangzhou Xeumior Electronic Co., LtdGuangzhou Xeumior Electronic Co., LtdGuangzhou Xeumior Electronic Co., LtdGuangzhou Xeumior Electronic Co., LtdGuangzhou Xeumior Electronic Co., LtdGuangzhou Xeumior Electronic Co., Ltd

 • OEM / ODM

  Η ηλεκτρονική Co. Xeumior Guangzhou, ΕΠΕ έχει αναπτύξει και έχει σχεδιάσει πολλά προϊόντα για τους πελάτες μας, συμπεριλαμβανομένου του σχεδίου κοχυλιών, innner του struction, της τεχνικής βελτίωσης, κ.λπ.

   

  Ο ODM cOem είναι διαθέσιμος για την ακολουθία των προϊόντων:

   

  1. Θερμικός εκτυπωτής παραλαβών
  2. POS τερματικό 
  3. Ανιχνευτής γραμμωτών κωδίκων, ανιχνευτής εγγράφων
  4. POS μηχανή

   

 • Ε & Α

  Το τμήμα Ε&Α μας μπορεί να σας προσφέρει τη τεχνική υποστήριξη και στη μηχανή και την εσωτερική δομή, για να βοηθήσει σας να σχεδιάσετε την καταλληλότερη μηχανή για την τοπική αγορά, και τη σταθερότερη εσωτερική δομή.

Στοιχεία επικοινωνίας
Guangzhou Xeumior Electronic Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Lois Liu

Τηλ.:: 86-20-37410114

Φαξ: 86-20-37410114

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)